12 DAGEN.........
Door: Aileen en Mathilde
21 Augustus 2006 | Nederland, Urk
Nog 12 dagen en dan gaan we.....
Ticket is nog niet gekomen dus nog ff wachten!
En nu kunnen jullie eindelijk ook eens zien wie wij eigenlijk zijn!!! Dr komen nog veel meer bij!!
Ticket is nog niet gekomen dus nog ff wachten!
21 Augustus 2006 - 09:53
Hanna:
Hallo lieve mensen, nou spannend hoor!!!! alvast heel veel plezier daar gewenst en natuurlijk hoop ik dat jullie de mensen daar goede hulp kunnen bieden! Succes!!!
LUV!
Liefs Han -
22 Augustus 2006 - 13:14
Lotte Greet:
Spannend!! Nog even. Als er eerst maar een mooie foto van je nieuwe neefje of nichtje in je fotoboek zit!! Mensen veel plezier.
Groet Lotte Greet -
23 Augustus 2006 - 19:11
Frans Lucas:
Nou veel plezier daar, ik volg het wel vanuit huis want zo ver weg is toch wel een beetje ehhhh SURINAME doei doei -
26 Augustus 2006 - 08:22
Jannie:
hallo daar, ik wil jullie heel veel plezier en succes wensen. hoop dat jullie een hele fijne ervaring krijgen. groetjes jannie -
27 Augustus 2006 - 10:52
Arie & Annemarie:
nou nog veel plezier daar ginder en we zullen je erg missen hoor.dikke kuss -
28 Augustus 2006 - 14:41
Mirjam:
nou matje ik hoop dat je er klaar voor bent en dat je tickets snel komen! heel veel plezier en laat ons mee genieten!! oja en jij natuurlijk ook aileen!!!!
groetjes mirjam -
29 Augustus 2006 - 17:21
Vader Veenstra:
Het komt steeds dichterbij! Maar eerst nog de verjaardag van je moe op 31 aug. en dan tevens gelegenheid om afscheid van jou te nemen.Verder wens ik jullie nog een goede laatste voorbereiding voor ZATERDAG A.S. Doei! -
29 Augustus 2006 - 19:39
Jeannet:
Leuke foto's van leuke meiden. Wacht vol spanning op volgende berichten. Groetjes uit Nieuwleusen. -
31 Augustus 2006 - 11:40
Fernanda:
He Meiden,
Ik wens jullie ontzettend veel plezier in Suriname. Jullie zullen heel veel goede dingen gaan doen. Ik zal jullie log gaan volgen. Succes en heel veel plezier.
Liefs Fernanda -
01 September 2006 - 06:49
Henk Veenstra:
Mathilde en Aileen,wij wensen jullie veel succes en alle zegen toe met deze missie.
Zet hem op en groeten vanuit Middenmeer.Gerrie,Henk en Joline -
01 September 2006 - 08:53
Lotte Greet:
Oh Oh Oh,
Nog 1 nachtje!!!
Spannend hoor.
Heel veel plezier met elkaar.
Aileen, zul je goed op mijn zusje passen??
En Mat, jij natuurlijk op Aileen.
We houden contact!!
Doei lieve Mat
Luv joe x Lot -
01 September 2006 - 09:08
Trudy Veenstra:
Dag lieve Mathilde. Ik wens je ook namens o. Jan een heel fijne,leerzame,boeiende en ook genietende tijd toe!!Ook de ons onbekende Aileen.Sterkte met het afscheid morgen meid!En ook de familie en verdere vrienden!