Feestweek!!!
Door: Aileen en Mathilde
12 Oktober 2006 | Suriname, Paramaribo
Inmiddels zijn we anderhalve week verder en is de feestweek al weer achter de rug helaas!!
Maandag 2 Oktober waren Peter & Fabricio jarig. Peter kreeg een voetbalshirt van Suriname en Fabricio van Holland. En wat waren ze gelukkig..
's avonds heerlijk gegeten bij Dok, het was iets buiten de stad aan de Suriname rivier.
We waren met een grote club en het was erg gezellig!! Toen de klok 24 uur sloeg begon het riedeltje opnieuw en konden we weer het beroemde lang zal ze leven lied zingen want onze Mathilde werd 20 jaar!!
We hebben er een relaxed dagje van gemaakt, eerst gewerkt en daarna thuis wat aangeprutst. Om half 7 hadden we onze 1e salsa les!! Erg grappig! De basispas hebben we onder controle alleen die heupen he? die moeten nog iets meer in de stemming komen!
Na de salsa hebben we met onze huisgenoten en nog meer studenten wat gedronken en daarna zijn we met een kleiner gezelschap naar de Braziliaan geweest om daar verder een feestje te vieren.. Heerlijk gegeten, gelachen & gedronken (niet te vergeten)..
De rest van de week hebben we gewerkt, de client van de CVA is inmiddels naar het ziekenhuis en we hebben begrepen dat het nog niet zo lekker gaat. Uitgedroogd..
Onze opdrachten zijn al lekker afgerond en de tussen evaluatie was positief, gewoon zo doorgaan dus!!
Vanaf nu kunnen we onze aandacht volledig op de patienten focussen en aan de slag gaan met ons onderzoek..
Woensdag zijn we naar Lucas (mede collega-student)geweest. Ook hij was jarig en waren we uitgenodigd. We hebben het hier niet erg lang volgehouden want de roti viel bij Aileen niet zo lekker..
Vrijdag en Zaterdag nacht zijn we lekker wezen stappen in Stars met een collega en onze huisgenoten, latertje geworden maar erg gezellig en de nodige calorietjes verbrand.. Verder zijn we rustig thuisgebleven,het nodige gewassen en uitgerust van de drukke week!
Dinsdag kwamen de vader van Mathilde & Feddo haar broer aan en tot onze grootste verbazing stond Hanna er ook ineens bij! Wat een verrassing!! Nog wat gedronken bij ons thuis en kadootjes en foto's in ontvangst genomen, erg leuk!! Bedankt allemaal!!
Zij gingen weg en wij zijn tot 24 uur opgebleven want toen was aileentje jarig!! Met de volwassen leeftijd van 21 jaar..
Natuurlijk weer gezongen en veel kado's uitgepakt, zo verwend en zo leuk!! Echt een verjaardags gevoel..
Op de verjaardag zelf gewerkt en 's middags visite van Mathilde's familie en Karin (ex huisgenoot) Toen lekker koffie met ijs (ipv. taart) gegeten en daarna begon de strijd met een water balonnen gevecht!! Marcel een tand door de lip en Inge had glas in haar voet, ging er heftig aan toe!! 's avonds hebben we lekker gegeten bij het oude vertrouwde Vat en de feestweek afgesloten. Vanaf nu begint het serieuze leventje weer.. Volgende week hebben we vakantie en dan gaan we echt genieten van dit prachtige land!! Lieve mensen, tot volgende week!!
12 Oktober 2006 - 21:34
Aileen:
Hallo lieve mensen!!
Bedankt voor jullie super leuke, grappige, lieve en mooie berichtjes / kadootjes / smsjes / belletjes op mijn verjaardag.. Niet verwacht dat er zoveel mensen toch even bij stil stonden nu ik hier helemaal in Suri zit!! Heb echt een leuke dag gehad.. Verjaardag om niet te vergeten! Bedankt!! Bossie's en Brasa's Aileen.. -
13 Oktober 2006 - 15:53
Ellen:
hey feestbeesten,
gefeliciteerd met je verjaardag, aileen. ik hoop dat je een leuke dag hebt gehad. Ik heb nog aan je gedacht, maar nog geen tijd gehad om je een mail te sturen. Geniet volgende week lekker van jullie vakantie!!!
Groetjes Ellen -
14 Oktober 2006 - 08:53
Annemiek:
hey,
Aileen nog gefeliciteerd met je verjaardag... En wat leuk dat er nog bezoek uit nederland kwam!
groetjes Annemiek -
14 Oktober 2006 - 12:26
Lotte Greet:
Hoi beste meiden,
Van harte natuurlijk nog met jullie verjaardag!!
Wat bijzonder zeker om het daar te vieren!! Ik heb begrepen dat er veel presentjes jullie kant op zijn gekomen? Ontzettend leuk voor jullie.
Ik had heel wat bij te lezen op jullie site!! Maar via de telefoon ben ik goed op de hoogte gebleven. Eerste keer dat ik weer achter de pc zit!! Florien ligt heerlijk te slapen. Volgende week met de webcam he mat!! Ik hoop dat het gaat lukken! Hé meiden veel plezier in de vrije week die komt. En geniet van de verhalen uit Nederland.
Dikke kus Hans, Lot en NATUURLIJK EEN HELE DIKKE KUS VAN FLORIEN!!
DOei -
15 Oktober 2006 - 08:42
Auke En Gerda:
Jammer voor jullie dat de feestweken afgelopen zijn en dat nu alles weer serieus moet gaan, maar ja, het kan niet altijd feest zijn.
Is de lip en voet al weer geheeld?
Meiden wat hebben jullie tot nu toe een mooie foto's gemaakt, we tgenieten hier elke keer weer van en laten het iedereen zien die dat wil. De schare fans van jullie wordt met de week groter, er zijn er veel die stiekum mee kijken om daarna te vertellen dat ze alles al gelezen hebben. Vanuit een rustig Rouveen (zondagmorgen)de groetjes en tot een volgende keer. Dikke Kus Auke en Gerda
15 Oktober 2006 - 09:51
Bernd-Guido En Hilga:
Lieve Aileen, nog van harte gefeliciteerd met je verjaardag. Echt heel leuk om jullie verhalen te lezen en de foto's te bekijken, hebben we toch een beetje een idee wat jullie aan het doen zijn daar. Nu dus een weekje vakantie, geniet er van. Liefs van ons -
15 Oktober 2006 - 15:31
Henk En Jeannet:
Hallo dames, Druk weekje geweest zo te lezen. Feestje, feestje en nog een feestje. Af en toe werken en nu vakantie. Het kan niet op. Zo moet het leven eigenlijk altijd in elkaar steken. Niemand krijgt meer een burnout of wordt overspannen. Hier in het Nieuwleusense zijn we nog steeds druk aan het klussen, maar over een paar weekjes hebben wij ook even vakantie. Gaan we lekker een weekje de zon opzoeken, niet in Suriname maar aan de Turkse Riviera. Dames geniet van de vrije week en zorg dat je veel van Suriname ziet. Liefs uit Nieuwleusen. -
19 Oktober 2006 - 07:45
Auke:
Zo Amazone's mooi een paar dagen de Bush in geweest? Ik hoop dat het leuk en niet te eng was. Waar hebben jullie geslapen, en hoe hebben jullie gegeten Hopelijk geen enge ziektes opgelopen en heelveel geleerd en gezien.
Hier gaat alles verder goed, Aileen je spullen van je andere huis zijn allemaal weer op zijn plek en bij thuis komst kan je het weer vertrouwd inrichtten. Geniet van je vakantie en verder werk ze allebei en tot de volgende keer. -
20 Oktober 2006 - 11:48
Lucus Fuytier:
lieve mathilde ik weet niet of je mijn e-mail hebt ontvangen, maar ja. heb je het nog een beetje naar je zin dan? hier is te rustig, ik wil niet zeggen dat het komt omdat jij weg bent, maar het gaat er nu wel verdacht veel op lijken. doe rustig aan en tot over 3 weken. de groeten daar van de knapste jongen van urk.
20 Oktober 2006 - 16:39
Feddo:
wat was het leuk!!!!!!!!!!
ben te moe om te schrijven, later meer!
bye bye! -
20 Oktober 2006 - 18:05
Ilse:
Heeej meissie!
Een beetje laat, maar daarom niet minder gemeend!! GEFELICITEERD! Lees dat je het erg leuk hebt gehad, dus dat is mooi en heb je mijn felicitatie niet gemist... haha! Leuk om weer te lezen!!
Ik heb nu herfstvakantie... heerlijk! Echt genieten!
Tot snelles,
kus Ilse