Weer terug in koud kikkerland.
Door: Aileen en Mathilde
08 December 2006 | Nederland, Zwolle
Donderdag 9 november zijn we vertrokken. Na ons laatste etentje bij t Vat en een lange nacht stappen in Millenium zijn we nog even naar bed gegaan voor onze laatste nacht in Suriname. Vroeg uit de veren voor ons laatste ritje met Annand door Paramaribo en een brunch met onze lieve MATI'S. Oh wat heerlijk, maar we kregen bijna geen hap door onze keel, want we moeten afscheid nemen.
JAKKES WAT VERVELEND!!
Zolang met elkaar, zoveel meegemaakt en dan moet je ineens weg!! Dit was echt niet leuk, maar ja er staat in Nederland wel een bord boerenkool met worst en een stampot andijvie met bal gehakt op ons te wachten, dus daar doen we het dan maar voor..
Bryan heeft ons naar Zanderij gebracht, een stille rit en nog even van de omgeving genieten.
Erg snel ingecheckt en daarna nog een paar sigaretten gerookt voordat we naar binnen zouden gaan. Binnen kwamen we Rene van de Marreschaussee weer tegen en hebben we nog van onze laatste SRD's n bakkie koffie gekocht en een paar sigaretten gerookt.
Het vliegtuig in, lekker een plekkie bij t raam en 3 stoelen met z'n tweeën.
DAG SURINAME.... TOT ZIENS MAAR WEER!!!
9uur gevlogen. goede reis gehad, maar daarna nog veel controleposten gehad. het duurde nog vrij lang. Eindelijk zagen we onze families voor de ramen staan. Wij wilden zo snel mogelijk onze koffers halen en naar hun toe gaan!! Maar.........
De koffer van Aileen bleef steken. Dus we waren ongeveer een uur verder voordat we de koffers hadden.
Eindelijk in de armen van onze lieve mensen. Wat fijn om weer bij ze te zijn!! Een lekker sigaretje en daarna de auto in!!
Ooooooh wat was het koud en grauw. Meteen weer goed kennis kunnen maken met Nederland.
Snel naar ons vertrouwde plekkie in Rouveen en in Urk. Daar kregen we heerlijk eten en voor Mathilde een grote verrassing.... de KLEINE FLORIEN!!!
Lieve mensen, allemaal heel erg bedankt voor alle leuke reacties die wij hebben gekregen!! Het was iedere keer weer een verrassing!!
Misschien nog eens tot ziens voor een andere reis, maar voor nu het beste!!!
Goede feestdagen en een gezond&gelukkig nieuwjaar!!
Bossies en Brasa's Aileen en Mathilde
JAKKES WAT VERVELEND!!
Het vliegtuig in, lekker een plekkie bij t raam en 3 stoelen met z'n tweeën.
DAG SURINAME.... TOT ZIENS MAAR WEER!!!
Misschien nog eens tot ziens voor een andere reis, maar voor nu het beste!!!
Goede feestdagen en een gezond&gelukkig nieuwjaar!!
Bossies en Brasa's Aileen en Mathilde
16 December 2006 - 10:20
Gerda:
He meiden!
Eindelijk dan toch nog het einde van jullie reis. Het duurde even maar jullie werden gelijk al opgeslokt in het hectische leventje in Nederland! Fijn dat jullie terug zijn. En bedankt voor jullie mooie verhalen en foto's natuurlijk. Veel liefs X -
20 December 2006 - 18:55
Inge:
tijd gaat zo snel!!!! mis jullie en jullie aanwezigheid.. kunnen jullie niet berichtjes blijven plaatsen dan kunnen we zo een beetje volgen wat jullie allemaal doen!!! zou leuk zijn... hele dikke kus inge