White Beach..
Door: Aileen en Mathilde
09 September 2006 | Suriname, Paramaribo
9 September..
Hallo mensen!!
Gister voor het eerst wezen stappen!! Eigenlijk zijn we de hele avond op het terras blijven hangen samen met nog meer nederlandse studenten, erg gezellig!!
Er was een live band en mensen waren lekker aan het dansen..
Vanaf Dindsag is het zover.. Wij gaan op salsa les, zodat wij straks ook zo met onze billen en heupen kunnen zwaaien!!
Het is nu lekker weekend en vandaag zijn we met Peter en zijn collega Fabricio naar white beach geweest. Na een uurtje in de auto te hebben gezeten met luid galmende raggea muziek kwamen we aan op dit Surinaamse strand omringd met groen woud, echt een vakantie gevoel!!
We hadden een rieten hutje gereserveerd en we hebben lekker gezwommen.. In het water staat een want die de 'bijtende vissen' moet tegenhouden, we vielen wel op tussen al die suinamers met ons blanke huidje!!
Verder niet veel nieuws, lekker uitrusten van onze 'zware' week en genieten van deze super ervaring!!
Dikke kus van ons.. xx
Hallo mensen!!
Er was een live band en mensen waren lekker aan het dansen..
Dikke kus van ons.. xx
09 September 2006 - 21:27
Hotze:
nou mensen dat ziet er toch niet onaardig uit allemaal!en wie zijn die inheemse mannen die jullie gezelschap houden? -
11 September 2006 - 07:08
Vader Veenstra:
Wat verrassend al die zonnige beelden. Het lijkt wel vakantie voor jullie i.p.v. "warken" ! Doei,je va en moe .
11 September 2006 - 10:33
Esther, Anne En Teun:
Wat gek om je op die foto's te zien!!Het ziet er geweldig uit. Lieve Mat, een dikke kus van ons!! -
11 September 2006 - 10:36
Auke:
Volgens mijn berichten is de realiteit anders dan de plaatjes doen vermoeden. Jullie doen keigoed werk daar en dat zal zich altijd terug betalen.
Als mens kom je hier altijd sterker uit, en het terugbetalen is zeker geen geld maar rijkdom tussen je oren wat veel meer waard is. Houdt jullie hoofd recht en de benen eronder. De mensen waar jullie het voor doen zijn het meer dan waard. En die ontspanning verdienen jullie echt. We zijn en blijven trots op jullie, -
11 September 2006 - 12:22
Lotte:
Sjonge, jonge, jonge, ik zou haast jaloers worden!! Wat ziet het er allemaal fijn uit!! Je bent nog niet zo bruin mat. Daar moet je nog wel iets aan doen.
Genieten hoor!!
Doei skatten x lot
11 September 2006 - 15:51
Ellen:
Hey,
O jee, nou moet ik straks op de zaterdagavonden met jou salsa dansen!!!
De foto's zien er gezellig uit hoor!! We hebben hier nu ook mooi weer, alleen zijn wij niet naar het strand geweest. Bevalt het werk nog een beetje?
Dikke kus en doe rustig aan!!